Japansk Ahorn – Acer palmatum ´Firecracker´ 60-80 cm

669 kr.

Få et unikt og livligt touch i din have med vores Japanske Ahorn ‘Firecracker’. Denne smukke plante tilføjer farve og elegance til enhver udendørs plads. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200362240130 Kategori:

at eksplosion af farver i løbet af foråret, hvilket skaber en spektakulær kontrast og tilfører en unik og elegant dimension til enhver have. De smukke blade skifter fra en varm rød farve om foråret til en dyb grøn farve om sommeren, hvorefter de udvikler sig til rødlige og orange nuancer om efteråret, før de til sidst falder af om vinteren.

Denne smukke japanske ahorn er kendt for sit kompakte vækstmønster, hvilket gør den perfekt til både krukker på terrassen eller som en fokuspunkt i en have. Med en højde på 60-80 cm er den let at passe og kræver minimal vedligeholdelse. ´Firecracker´ trives bedst i en veldrænet jord og foretrækker en placering med delvis skygge for at beskytte dens flotte farver mod for stærkt sollys.

Udover sine dekorative blade har ´Firecracker´ også en smuk og harmonisk grenstruktur, der tilføjer elegance og struktur til enhver have. Den japanske ahorn er kendt for sin langvarige skønhed og sin evne til at tiltrække opmærksomhed året rundt.

Med en japansk ahorn som ´Firecracker´ i din have kan du skabe et tropisk og eksotisk udtryk, der vil imponere alle, der besøger dig. Tag din have til det næste niveau med denne storslåede plante, der kombinerer skønhed, elegance og en smule magi. Giv din have et strejf af det fjerne Østen og lad dig fortrylle af den japanske ahorn ´Firecracker´.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Japansk Ahorn – Acer palmatum ´Firecracker´ 60-80 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.